Op proef

Twijfelt u nog over over de werking van een Waterpik Waterflosser? Wij helpen u uw onzekerheid weg te nemen met een "Niet goed, geld terug "- actie zodat u het product kunt terugsturen als het toch niet bevalt.

Probeer nu een Waterflosser van Waterpik® 30 dagen op proef!

Garantie Twijfelt u nog over over de werking van een Waterflosser? Wij helpen u uw onzekerheid weg te nemen met een "Niet goed, geld terug "- actie zodat u het product kunt terugsturen als het toch niet bevalt."

Hoe werkt deze actie? U koopt een Waterflosser van Waterpik in de periode 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017 en bewaart de originele kassabon en verpakking. U gebruikt het product 30 dagen en mocht het product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan stuurt u aan het einde van deze periode de Waterflosser terug naar Waterpik.

U heeft hiervoor de coupon nodig die u van uw winkelier heeft ontvangen of die u kunt uitprinten via de link "Actiecoupon" op deze site. Deze coupon dient u volledig ingevuld met de originele kassabon, in de originele staat verpakt met alle accessoires, terug te sturen als voldoende gefrankeerd postpakket naar Waterpik. Uw aankoopbedrag wordt vervolgens terugbetaald op een door u aangegeven bank-/girorekening.

De algemene voorwaarden vindt u op de coupon die u uit kunt printen. De actie is alleen geldig voor Nederlandse producten.

Coupon 'Niet goed geld terug'